AYDIN GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Haber Tarihi: 24.04.2024
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Uzun ile Aydın Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Aydınlı Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Uzun, tekrar göreve seçilen Başkan Çerçioğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kendilerini misafir etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu ise Uzun ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.