Başkan Çerçioğlu Çakırbeyli’de İftara Katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nce Çakırbeyli Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlar ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: 30.06.2015

Vatandaslarin alkislari esliginde iftar sofrasina gelen Baskan Çerçioglu, vatandaslarla tek tek tokalasip, sohbet eti.

Vatandaslarin yogun ilgisinden güçlükle ilerleyen Baskan Çerçioglu, kendi elleri ile vatandaslari yemek dagitti.

Ramazan ayinin güzelliklerini Aydin’in pek çok noktasinda kurduklari iftar sofralari ve geleneksel Ramazan eglenceleri ile  yasadiklarini kaydeden Baskan Çerçioglu, “ Özellikle gençlerimiz ve çocuklarimiza Ramazan ayinin geleneksel güzelliklerini yasatabilmeyi  çok önemsiyoruz. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak,  her gün il genelinde  18 noktada  22 bin kisilik  kurdugumuz  iftar sofralari ve etkinliklerimiz ile birlikte Ramazan ayini çok büyük bir aile olarak kutluyoruz” seklinde konustu.