Kültür Merkezi Öğrencilerine Katılım Belgesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında Bilim ve Deney Evi’nde bilimsel çalışmalara katılan 55 öğrenciye katılım belgesi verildi.
Haber Tarihi: 10.07.2015

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen törenle belgelerini alan ögrencilerin mutlulugu gözlerinden okunuyordu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan il genelinde açilan Kültür Merkezleri’nde ögrencilerin sosyal yönlerinin gelismesi içinde çesitli programlar uygulaniyor. Bilim ve Deney Evinde de deneyler yaparak bir yandan kendilerini gelistiren ögrenciler bir yandan da yaz tatillerini çok faydali sekilde geçirmis oluyor.

Yaz etkinliklerine yogun ilgi gösteren ve ilgi duyduklari alanlarda da kendilerini gelistirme imkani bulan ögrenciler kendilerine bu imkani saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

Katilim belgelerini alan ögrenciler daha sonra egitmenler esliginde Arkeoloji Müzesini gezdi, müzedeki eserleri dikkatlice izleyen ögrenciler bol bol fotograf çekildi.