Tüm YEREL-SEN ’den Başkan Çerçioğlu’na Ziyaret

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Tüm Yerel-Sen Genel Hukuk Sekreteri Arap Mucur, Tüm Yerel-Sen Genel Merkez Avukatı uğur Yusuf, Tüm Yerel Sen Aydın Şube Başkanı Levent Çoşkun ve sendika yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 13.07.2015
|

BASKAN ÇERÇIOGLU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLMUS BIR BELEDIYE BASKANI

Sendika Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Baskan Çerçioglu’nun tüm Türkiye’ye örnek olmus çok önemli bir Belediye Baskani oldugunu belirterek ziyarette sendikanin çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Gülebay, Baskan Çerçioglu’nun sosyal belediyecilik anlayisiyla verdigi hizmetlerden dolayi her zaman gurur duyduklarini belirterek, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutluyuz. Yapilan hizmetler çok basarili. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin üreticiye ve vatandasi destekleyen projeleri diger belediyelere de örnek olmali. Aydin, böylesine basarili ve örnek bir belediye baskani oldugu için çok sansli” diye konustu.

Tüm Yerel-Sen üyelerine çalismalarinda basarilar dileyen Baskan Çerçioglu, ziyaret nedeniyle Tüm Yerel-Sen yöneticilerine tesekkür etti.

|