Bozdoğan"da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern yollar ve kaliteli sürüş sağlamak amacıyla Bozdoğan ilçesinin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 27.08.2015
Bozdogan ilçesi Kemer Baraji yoluna ait  50 bin metrekare alan üzerine yapimi devam eden yol genisletme ve asfalt kaplama isi iki hafta içerisinde tamamlanacak.Ekipler asfalt serim çalismalarini  yogun bir sekilde sürdürüyor.

Çalismalar sona erdiginde,  Haydere ,Çamlibel, Dümen, Akhisar, Sirma, Amasya , Yesilyenice, Akyaka, Akseki, Kemer , Güvenir,Örencik, Örtülü, Basalan, Tütüncüler, Konakli, Kiziltepe, Güneykaya, Kazandere, Yakaköy ve  Körteke güzergahlari tam anlami ile yenilenmis olacak.

Çalismalardan son derece memnun olan Bozdogan ilçesindeki vatandaslar ise; "Inaniyoruz ki gerçeklestirilen bu yogun çalismayla Ilçemizde asfalt sorunu kalmayacak. Bu nedenle Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu ve Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi çalisanlarina çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandilar.