Aydın Büyükşehir Belediyesi Hopa"yı Unutmadı

Artvin’in Hopa İlçesinde 8 vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan sel ve heyelan felaketine Aydın Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı.
Haber Tarihi: 27.08.2015
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen sel felaketinden magdur olmus vatandaslar için kuru gida, su ve battaniyeden olusan yardim konteyniri hazirladi. Aydin Büyüksehir Belediyesi yardim konteyniri bugün(27 Agustos Persembe) Hopa’ya hareket etti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani  Özlem Çerçioglu , “Türkiye’nin hangi noktasinda olursa olsun vatandaslarimizin sikinti ve acisi hepimizin acisidir. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak duyarsiz kalmamiz mümkün degil. Bu amaçla kisa vadede afetzede vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsilamak adina kuru gida, battaniye ve su kolilerinden olusan yardim konteynirimizi Hopa’ya gönderiyoruz. Bir kez daha sel ve heyelan sonucunda  hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina ve Hopali vatandaslarima sabirlar diliyorum. ” dedi.

Van’da, 2011 yilinda meydana gelen deprem faciasinda da Özlem Çerçioglu Baskanligindaki Aydin Belediyesi yardim tirlarini depremden hemen 2 gün sonra Van’a göndererek ülke kamuoyunun takdirini toplamisti.

|