Acarlar’da Başkan Çerçioğlu’na Yoğun İlgi

ACARLAR BELDESINE ZIYARET Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek’i ziyaret etti.
Acarlar’da yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Özlem Çerçioğlu, Acarlar’da Cuma pazarı olması dolayısıyla pazarcı esnafını selamlayıp bol bol sohbet etti.
 Acarlar halkının her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, “Vefat eden belediye başkanlarımıza ben Allah’tan rahmet diliyorum. Aşkın Şimşek başkan da bu koltuğa çok yakışıyor. Acarlar’da gösterilen yoğun ilgi beni çok mutlu etti. Benden Acarlar halkı olarak ne isterseniz isteyin her zaman yapmaya hazırım ve yanınızda olmaya devam edeceğim” dedi.
 Acarlar’da esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret eden, vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çerçioğlu, “Size buradan söz vermek istiyorum. Sebze ve meyve halini buradan kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmez. Eğer birileri gelip de size bunu söylerse sakın onlara inanmayın. Sizin ekmeğinizi kimse elinizden alamaz bunu böylece bilin. Aydın Bölge Hali Acarlar’a daha modern bir şekilde yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

OY KULLANMAK ICIN TIKLAYIN