MERHUM BAŞBAKAN ADNAN MENDERES, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNCE ANILDI

Merhum Başbakan Adnan Menderes, ölümünün 54. yıldönümünde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından anıldı.
Haber Tarihi: 18.09.2015

Merhum Basbakan Adnan Menderes, ölümünün 54. yildönümünde Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan anildi.

Adnan Menderes için Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan merkez Bey Camii  ve  dogdugu yer olan  Çakirbeyli Mahallesinde  tavuk ,pilav ve lokma hayri yapildi.

Aydin’in yetistirdigi önemli bir devlet adaminin Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen hayirla anilmasinin çok güzel bir vefa örnegi oldugunu belirten vatandaslar ,  Bey Cami ve Çakirbeyli’de gerçeklestirilen hayra yogun ilgi göstererek , duyarliligindan dolayi  Aydin Büyüksehir Belediye  Baskani Özlem  Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

Baskan Çerçioglu, Merhum Basbakan Adnan Menderes'in  Aydin'in yetistirdigi çok önemli bir deger oldugunu belirterek “Aydin’a ve ülkemize yaptigi hizmetlerden dolayi merhum Basbakanimiz Adnan Menderes’e minnet duygularimi ifade ediyor, Allah’tan rahmet diliyorum” seklinde konustu.